KUSH JEMI NE?
O’Dini është kompani e huaj private, qe filloi në biznesin e prodhimit të Peletit në vitin 2017. Ku ndodhemi në zonen e Gjilanit. Makinerit dhe teknilogjia që përdoren për prodhimin e Peletit janë të një marke Finlandeze….»»»

KONTAKT
Nëse keni pyetje rreth produkteve tona apo keni ndonjë gjë tjetër jeni gjithmonë të mirëseardhur të na kontaktoni.