RRETH NESH

 

Historia

O’Dini është kompani e huaj private, qe filloi në biznesin e prodhimit të Peletit në vitin 2017. Ku ndodhemi në zonen e Gjilanit. Makinerit dhe teknilogjia që përdoren për prodhimin e Peletit janë të një marke Finlandeze, gjith procesi i prodhimit është automatik, prodhimi ynë ndjek standartin europian të linjës se fundit me teknologjin e fundit.

Peleti ështe lënd djegëse për ngrohje dhe tani mjaft i kerkuar në tregun tonë.

 

Vizioni ynë

Vizioni ynë është që të jemi prodhuesi kryesor në rajonin tonë duke ofruar cilësi të lart për kosumator.

 

Misioni

Kompania O’Dini si investitor i huaj ku ndodhet në Gjilane-Kosove lindi prej vullnetit të përbashkët Fin-Kos, në vlersim për biomasen nga druri. Misioni ynë është, Peleti prej biomasës-Drurit është fenomen relativisht i ri në Kosovë. Pak njerz dinin se ç’është Peleti, tani ka rritje te jashtzakonshme të përdoruesve, sepse djegëja e Peletit nuk krijon gazra dhe okside të demshme.

 

Nëse keni pyetje rreth produkteve tona, mos nguroni të na kontaktoni. Jeni gjithmonë të mirëseardhur!